Üdvözöljük a DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. oldalán!

Cégtörténet

Cégtörténet

A DHK Zrt-t a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. (FŐTÁV Zrt.) és a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. alapította 2000. április 18-án. A vállalat alapításakor a FŐTÁV Zrt. fő célja az volt, hogy a nála lejárt, 180 napon túli követeléseket folyamatosan értékesíthesse, továbbá ezen hátralékokat az új társaság magas szakmai színvonalon és kellő hatékonysággal kezelje. A DHK Zrt. az első években kizárólag az alapítói által kijelölt tevékenységet, azaz a FŐTÁV Zrt. lakossági követeléseinek faktorálását végezte, melynek során értékes tapasztalatokat szerzett, kapcsolata a folyamatban részt vevő partnerekkel egyre gördülékenyebbé vált.

A DHK Zrt. megalapítása óta jelentős fejlődésen ment keresztül. 2016. évvel kezdődően a Tulajdonos FŐTÁV Zrt. vállalati ügyfeleivel szemben fennálló követeléseit is kezeli. A társaság jövőbeli tervei között szerepel, hogy további követelések, adósságok – így közműdíjak és bankkölcsönök – kezelését is vállalja.

A DHK Zrt. több éves követeléskezelői és pénzpiaci gyakorlattal áll rendelkezésre mindazon vállalkozásoknak, amelyek számára a követeléskezelés során érték a megbízhatóság, a gyorsaság és a diszkréció. Bízunk benne, hogy tevékenységünkkel az Ön vállalkozásának versenyképességéhez és jövőbeli sikereihez is hozzájárulhatunk!