Üdvözöljük a DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. oldalán!

A DHK Zrt. ügyfélszolgálati irodái

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a társaság személyes ügyfélszolgálati irodái elérhetőek. Irodáink nyitvatartási rendjét megtalálja a honlapunkon, a személyes ügyintézés menüpontban.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy az ügyfélszolgálatunk felkeresése esetén használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, és viseljenek maszkot.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ügyféltérben egyszerre csak a nyitvatartó munkapultok számával megegyező számú ügyfél tartózkodhat! Kérjük, egyedül érkezzenek az ügyintézésre, kísérő személy jelenléte csak indokolt esetben megengedett, egyébként kérjük, hogy a kísérő az irodán kívül várakozzon.

 

A DHK Zrt. egyben arra kéri a tisztelt ügyfeleit, hogy az elkövetkező időszakban, amennyiben lehetséges központi email címünkön dhk@dhkzrt.hu  keresztül vegyék fel velünk a kapcsolatot. A befizetéseket banki átutalással (Magyar Külkereskedelmi Bank Nyrt. Bankszámlaszámunk: 10300002-20113025-70073285), vagy a társaság által megküldött postai csekket felhasználva tegyék meg.

 

Köszönjük együttműködését, az esetleges kellemetlenséggel kapcsolatosan szíves megértésüket és türelmüket kérjük!