Üdvözöljük a DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. oldalán!

Ügyfélszolgálati irodáink újra elérhetőek

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a DHK Zrt. a hatályos járványügyi rendelkezésekkel összhangban április 12. napjától ismét megnyitja személyes ügyfélszolgálati irodáit. Az irodahelyszínek címét illetve az irodáink nyitvatartási rendjét itt találja:

Személyes ügyintézés

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében az alábbi szabályok betartását kérjük:

  • Az ügyféltérbe lépés előtt használja a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, és viseljen maszkot.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy egyszerre maximum 3 ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben! Kérjük egyedül érkezzen az ügyintézésre, kísérő személy jelenléte indokolt esetben megengedett, egyébként kérjük, hogy a kísérő az irodán kívül várakozzon.
  • A személyes ügyintézéshez szükséges azonosító okmányait -  illetve amennyiben más nevében intéz ügyet, - kérjük, feltétlenül hozza magával a kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványt is. A nyomtatvány letölthető a honlapunkról:  

DHK Zrt. meghatalmazás

  • Kérjük, hogy lázas, beteg állapotban ne keresse fel személyes ügyfélszolgálati irodánkat, helyette intézze ügyeit központi e-mail címünkön (dhk@dhkzrt.hukeresztül, vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 (1) 483-3809 telefonszámon. A befizetéseket banki átutalással (Magyar Külkereskedelmi Bank Nyrt. Bankszámlaszámunk: 10300002-20113025-70073285), vagy a társaság által megküldött postai csekket felhasználva tegye meg.

 

Együttműködésüket köszönjük!